UTHYRNING

Här är de lokaler som finns att hyra på Folkets Hus.

Samtliga konferenslokaler är fräscha och är välanpassade till olika ändamål, vilket gör dem  arbetsvänliga. Hela huset är givetvis handikappanpassat.

Konferenslokaler har tillgång till trådlös internet, whiteboardtavla, overhead, Hd-projektor, högtalaranläggning, dator, kopierings möjligheter, webbkonferens m.m.

Festsalen och biosalongen har nya trådlösa headset, mikrofon och högtalare för bästa ljud till allas glädje. Och naturligtvis hörslingor i båda lokalerna.

Och om det finns önskemål för nått annat kan vi oftast kunna fixa det på bästa sätt för alla….service för gästerna.

BIO-TEATER

Biosalongen, med plats för 178 personer, har hörslinga samt en estrad på 100 kvadratmeter. Tillgång till tolk anläggning för max 3 st tolkar, biosalongen är givetvis anpassad för konferenser, musikal, teater, föreläsning m.m. Mycket bra akustik. Ny digital bioanläggning och nya bio högtalare.

Bio-bak

FESTSAL

Festsalen har 96 bordssittningsplatser och det finns möjlighet att öka till 196 platser. Och uppe i gallerian finns 60 bordssittningsplatser. I anslutning finns även ett mindre serveringskök. Max antal personer i lokalen 540 pers.

Festsalen är en fantastisk och lätt anpassad lokal för större konferenser, föreläsningar och möten samt till olika arrangemang som bröllop, födelsedagskalas, dans, teater, musikkafé m.m..

festsalen

MINDRE KONFERENSLOKALER

Tallen/Granen
Har plats för 25 personer. Lokalen är även delbar till 2 mindre lokaler/loger. Tillgång till trådlös internet, Hd-projektor, dator, högtalare, whiteboardtavla, webbkonferens m.m.

Granen-tallen

Kontor

Vi har nu ett kontor som går att hyra vid behov av utrymme för t ex studier, distansarbete, föreningsarbete m,m.

I kontoret finns tillgång till WIFI, möjlighet till utskrift, egen ”kaffehörna” samt toalett.