Vuokrattavat tilat

Tässä Folkets Husin vuokrattavissa olevat tilat.

Kaikki konferenssihuoneet ovat ainutlaatuisia ja soveltuvat hyvin eri tarkoituksiin, mikä tekee niistä työystävällisiä. Koko talo on tietysti soveltuva liikuntarajoitteisille.

Kokoustiloissa on langaton nettiyhteys, taulu, piirtoheitin, HD-projektori, kaiutinjärjestelmä, tietokone, kopiointimahdollisuus, verkkokonferenssi jne.

Juhlasalissa ja elokuvateatterissa on uudet langattomat kuulokkeet, mikrofonit ja kaiuttimet parhaan äänenlaadun takaamiseksi kaikkien iloksi. Ja tietysti kuulosilmukat molemmissa tiloissa.

Jos sinulla on omia toiveita liityen tilohin niin varmasti voimme olla avuksi asian järjestelyissä.

Elokuva-, teatterisali

Elokuvateatterisalissa, jossa on tilaa 178 hengelle, on äänisilmukka ja 100 neliömetrin näyttämö. Tulkkitiloihin pääsy enintään 3 tulkille, elokuvateatteri soveltuu tietysti konferensseihin, musikaaleihin, teatteriin, luentoihin jne. Erittäin hyvä akustiikka. Uusi digitaalinen elokuvateatterijärjestelmä ja uudet elokuvakaiuttimet.

Juhlasali

Juhlasalissa on 96 pöytäpaikkaa ja paikkaa on mahdollista lisätä 196 pöytäpaikkaan. Juhlasalin yläkerrassa on 60 pöytäpaikkaa. juhlasalin yhteydesää on myös pienempi tarjoilukeittiö. Maksimi henkilömäärä salissa on 540 hlöä.

Juhlasali on upea ja helposti muunneltava paikka suurempiin konferensseihin, luentoihin ja kokouksiin sekä erilaisiin tapahtumiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, tanssiin, teatteriin, musiikkikahvilaan jne.Muita kokoustiloja

Mänty/Kuusi kokoustilat

Tilaa on 25 hengelle. Tilat voidaan jakaa myös 2 pienempään tilaan/loosin. Pääsy langattomaan internetiin, HD-projektoriin, tietokoneeseen, kaiuttimiin, tauluun, verkkokonferenssiin jne.Hotellihuoneet

Meilltä voit vuokrata tilapäiseen käyttöön myös hotellihuoneen. Tilassta löytyy WC, kavhitila, netti ja tulostamis mahdollisuudet. Huoneita on 1 kpl 2 hlö huone ja 3kpl 1 hlö huone.

Pyydä tarjous vuokrattavista tiloista.